5 1* {3 Maukasta ja maittavaa, Ison-Wäiskin laittamaa {3 --------------------------------------------- Tammikuu, 1995 Friteeratut possun suikaleet n. 400 g marinoitua possun suikalelihaa 2 kananmunaa 4 rkl maissijauhoa 4 rkl vehnäjauhoa 1 prk tomaattimurskaa (400 g netto: 240 g) 1 lihaliemikuutio 3 dl vettä 1-2 kpl sipulia silppuna sopivasti mausteita (esim. pippuria, paprikaa, yrttejä) loraus soijakastiketta Sekoita kananmunat ja jauhot tasaiseksi seokseksi. Iske mukaan possunsuikaleet ja anna lojua noin 10 minuuttia. Ruskista suikaleet Wok-pannussa, siirrä ne esim. uunivuokaan ja laita noin 50-100-asteiseen uuniin, jossa ne pysyvät lämpi- minä. Ruskista sipulit Wokissa (älä huuhdo välillä), kaada tomaattimurskapurkin sisältö pannulle ja sekoita, kunnes seos alkaa kiehua. Lisää vesi, lihaliemikuu- tio ja mahdolliset mausteet. Kaada sekaan loraus soijaa. Sekoita, kunnes kastike kiehataa. Tarjoile riisin kera. Jos sinulla ei ole Wok-pannua, voit paistaa suikaleet pannulla ja tehdä kastik- keen kattilassa, mutta lopputulos ei ole yhtä hyvä. Jani Höglund